Illustration

Meistä

Meidän yrityksemme tarina sai alkunsa vuonna 2023, kun äiti ja tytär, Kristina ja Tia, päättivät yhdistää voimansa ja perustaa yrityksen alalta, joista heillä molemmilla oli jo vahva kokemus. Myöhemmin mukaan tuli myös Tian aviomies Toni, joka on perehdytyksellä kasvanut huippuosaajaksi! Kesällä 2024 joukkomme kasvoi, kun tuoreen koulutuksen ja viimeisimmän tiedon omaava Tiina liittyi joukkoomme! Olemme sitoutuneet tarjoamaan korkealaatuisia siivouspalveluita sekä kotitalouksille, taloyhtiöille, että yrityksille. Meille siivous on enemmän kuin pelkkä työ - se on perinne, joka on kulkenut perheessämme sukupolvelta toiselle. Pidämme myös jatkuvasti huolta siitä, että osaamisemme ja tietämyksemme on ajan tasalla.
Palveluihimme kuuluu kattava valikoima siivouspalveluita, kuten kotisiivous, toimistosiivous, muuttosiivoukset jne. Käytämme siivouksessamme laadukkaita tuotteita, jotta voimme taata asiakkaillemme turvallisen ja terveellisen ympäristön.
Asiakaslähtöisyys ja korkea laatu ovat toimintamme kulmakiviä. Haluamme, että jokainen asiakas tuntee saavansa henkilökohtaista ja luotettavaa palvelua. Siksi panostamme jokaiseen yksityiskohtaan ja kuuntelemme asiakkaidemme toiveita ja tarpeita tarkasti.Ymmärrämme, että jokainen tila ja asiakas on erilainen. Siksi tarjoamme räätälöityjä siivousratkaisuja, jotka vastaavat juuri sinun tarpeitasi ja toiveitasi. Olemme aina paikalla sovittuna aikana ja hoidamme siivouksen huolellisesti ja tehokkaasti.
Anna meidän huolehtia siivouksesta, jotta sinä voit keskittyä nauttimaan puhtaasta ja viihtyisästä ympäristöstä. Meille puhtaus on sydämen asia!

Meistä kerrottua:

Noun_Project_100Icon_10px_grid (이기범)

Tulisiko sinun palautteesi tähän? Voit myös jättää arvostelun meille Googlessa!

Tuleva asiakkaamme

Mahtavaa duunia! Helppoa ja vaivatonta, suosittelen ystävilleni.

Lasse

Tiamond teki niin helpoksi muuttoni, kun he huolehtivat kaikesta siivouksesta ja huomioivat pienetkin elämän mukana tulleet jäljet. Kiitos!

Annu